Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

ST-30 Des intercom + vele functies

€ 1.004,25 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

ST-30 Des intercom + vele functies

EIGENSCHAPPEN:
Intercom 1: De beste Stilo audio kwaliteit, verkrijgbaar voor elk type auto.
Intercom 2: Driver Extra Filter: voorzien van een filter specifiek door Stilo ontwikkeld voor gebruik in de S2000 en nu al gebruikt door vele bestuurders in de IRC 2009. De achtergrond geluiden zijn sterk gedempt en de bestuurder kan de stem van de bijrijder ook bij veel lawaai beter horen.
Emergency intercom: overschakelen van de ene naar de andere intercom is mogelijk met behulp van de "Intercom 1 - Intercom 2" schakelaar, zelfs tijdens de special stage, zonder dat de helm los moet worden gekoppeld. De twee systemen zijn gescheiden en ook de voedingskabels zijn ook gescheiden, dit zorgt ervoor dat als een van de twee beschadigd is, zou de andere normaal moeten kunnen werken.
ST-30 DES is bovendien ontworpen om ervoor te zorgen dat de intercom communicatie behouden blijft. Indien een radio, mobiele telefoon of camera component schade heeft, de intercom toch zou moeten werken.
Telefoon: ST-30 DES kan draadloos worden aangesloten op elke mobiele Bluetooth. In Road mode, als de verbinding actief is, in de derde fase is deze modus inactief. Alle functies kunnen worden beheerd door de speciale schakelaar: aan / uit, pairing, oproep beantwoorden, laatst gebelde nummer service, stemvolume regelgeving.
Radio: ST-30-DES kan worden aangesloten via de kabel op de meest voorkomende radiosystemen, volgens het schema in de instructies. Actief in de weg staat, niet actief in de derde fase-modus.
Camera: een camera aan boord kan worden aangesloten op audio tracks uit de intercom en direct worden opgenomen.
Muziek: ST-30 DES kan worden aangesloten op Bluetooth MP3-spelers of mobiele telefoons met Bluetooth en MP3-functie: ideaal om te relaxen tijdens lange wegvakken.